Over ons

Het Festijn Kledingverhuur is opgestart in 2003. Ter ere van onze verjaardagen gaven mijn tweelingbroer en ik, Mirjam Minkhorst, een feestje in de 60/70-jarenstijl. Hiervoor moesten wij uiteraard op pad om in gepaste kleding op ons feest te verschijnen. Toen wij erachter kwamen dat er niet veel verhuurbedrijven waren in onze regio, werd het idee geboren om zelf een kledingverhuurbedrijf op te starten.


Deze zoektocht naar gepaste kostuums was nog niet erg gemakkelijk. De Kamer van Koophandel kon mij niet helpen, ook zij hadden geen idee waar ik de kleding kon inkopen. Uiteindelijk ben ik naar feestwinkels gegaan en heb ik namen van bedrijven via de labels in de kleding opgezocht. Deze bedrijven ben ik gaan benaderen en zo kwam ik heel langzaam bij de goede groothandels terecht. En als je er eenmaal tussen zit, gaat het balletje rollen en hoef je zelf niet meer te zoeken, maar vinden ze jou. Toen nog een leuke naam bedenken en Het Festijn Kledingverhuur was geboren.

Langzamerhand heb ik een grote voorraad kostuums opgebouwd. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. Bij elk kostuum hebben wij ook dat leuke bijpassende hoedje, brilletje of pruik.

Met mijn horeca-achtergrond was de stap erg makkelijk om Het Festijn Kledingverhuur uit te breiden met het organiseren van feesten en partijen. Als je 25 jaar in de horeca hebt gewerkt, blijft de horeca kriebelen, dus dit was voor mij toch wel een erg leuke aanvulling.

Na een tijdje merkte ik bij de kledingverhuur dat vooral rondom carnaval mensen op zoek zijn naar iets unieks. Iets wat bij hun thema past, iets waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de rest.
Toen ben ik begonnen met het maken van foamhoeden en pruiken. Uiteraard ben ik hier eerst les in gaan volgen. Ik had dit vrij snel onder de knie en ben toen gestart met de workshops foamhoeden en pruiken maken. Inmiddels geven we workshops en hebben we al tientallen cursisten blij gemaakt met een mooie creatie. Menig cursist is tijdens de optocht al in de prijzen gevallen.    
 

Contact

Adres
Bemmelseweg 71A
6662 PE Elst

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel met 06-5152 5254 of gebruik onderstaand contactformulier.