Workshop

Gezellig Schilderen

Leuk voor een vrijgezellen uitje, vriendinnenmiddag of verras uw familie, personeel met een workshop schilderen. Ieder maakt zijn eigen unieke schilderij, het is erg leuk om te doen en iedereen kan het. Na de workshop gaat u met uw eigen unieke schilderij naar huis.

De workshop wordt gegeven op diverse locaties in de gemeente Lingewaard. Vrijdagochtend van 9.30 – 12.30 uur, zaterdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur. Minimaal aantal deelnemers: 3 Tijdsduur is circa 3 uur. de prijs is 27,50 euro per persoon. Inclusief koffie/thee, een drankje en wat lekkers.

Wilt u de workshop uitbreiden met een lunch, vraag naar de mogelijkheden.

Wij komen naar u toe. Heeft u zelf een geschikte locatie en vindt u het leuk om uw personeel/gasten te verrassen, dan kunnen wij ook naar u toe komen. U zorgt alleen voor tafels en stoelen waarop geschilderd mag worden en wij doen de rest. Minimaal aantal deelnemers: 8.

Aanmelden
Graag aangeven met hoeveel personen u komt en welke dag uw voorkeur heeft. Voor info of aanmelden kunt u een e-mail sturen naar info@hetfestijn.nl of bellen naar 06-5152 5254.


Bekijk foto's

Contact

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel met 06-5152 5254 of gebruik onderstaand contactformulier.